Tens algun dubte o suggeriment?

Ens vols explicar la teva experiència?

Sabies que...

Els programes d'acollida que hi ha a totes les universitats inclouen sessions de benvinguda, l'aprenentatge de la llengua catalana, la possibilitat de tenir una parella lingüística amb qui practicar la llengua que s'aprèn, o l'oportunitat de participar en sortides.

Testimonis

"M'agrada moltíssim aprendre català per poder integrar-me a la societat de Catalunya, i a més em facilita poder parlar amb els meus veïns i amics. Faig un màster en Telecomunicació i m'agradaria molt defensar el projecte final en català, no solament perquè és un repte per a mi, sinó perquè m'agrada molt aquest idioma i relacionar-me amb els catalans en la seva llengua".

Intercanvi lingüístic

Visc a Catalunya

Et facilitem totes les dades que et calen per tenir una visió detallada d'aquest gran trencaclosques que és Catalunya, una terra on la diversitat lingüística i cultural estan presents a cada racó. També volem descobrir-te tota l'oferta d'oci que ofereix el país i les festes populars més destacades.

No et perdis res de res!

Destacats

Lingcat

Català?

El Lingcat t'ajudarà a entendre la realitat sociolingüística de Catalunya i, concretament, la situació de contacte de llengües.

Fes-me'n 5 cèntims!
Sis mirades

6 mirades

...per entendre el tarannà català. Cicle de conferències adreçades d'una manera general a tot el col·lectiu d'universitaris de fora de Catalunya.

Mira, mira!

Barcelona Jove

Informa't sobre el què és imprescindible a Barcelona: vida cultural, bars, botigues, tendències, escapades i molta altra informació útil per a tu!

Assabenta-te'n!

Catalunya i el món

Vols descobrir i contrastar aspectes culturals de Catalunya amb els d'altres països d'Europa?

Fes el test!
Mou-te en 11 idiomes

Les universitats proposen

Els estudiants internacionals de la UB es mouen

Visita al refugi antiaeri de la plaça del Diamant

Propera activitat: Barcelona 7/3/2017

Acompanya'ls!

Tens una parella lingüística? Vols sortir amb ella i altres estudiants de la UPF?

Visita al turó de la Rovira, al turó del Carmel i al Parc Güell + esmorzar internacional de fi de trimestre

Propera activitat: Barcelona 11/3/2017

Apunta't a les visites guiades!

Saps què és...

Sant Jordi

Sant Jordi

Patró de Catalunya, la festivitat del qual se celebra el 23 d’abril. La festa de Sant Jordi és el Dia del Llibre i de la rosa.

Glossari