Tens algun dubte o suggeriment?

Ens vols explicar la teva experiència?

Sabies que...

Els programes d'acollida que hi ha a totes les universitats inclouen sessions de benvinguda, l'aprenentatge de la llengua catalana, la possibilitat de tenir una parella lingüística amb qui practicar la llengua que s'aprèn, o l'oportunitat de participar en sortides.

Testimonis

"Perquè vull conèixer la cultura catalana, la seva gent, el dia a dia. Barcelona és una ciutat molt interessant perquè té la seva pròpia llengua, que identifica la gent d'aquest país. M'interessa conèixer més llengües".

Intercanvi lingüístic

On és Catalunya?

Catalunya, situada al nord-est de la península Ibèrica, té una superfície aproximada de 32.000 km2 i una població de més de 7.000.000 d'habitants. Forma una comunitat autònoma dins d'Espanya, amb una institució de govern pròpia, la Generalitat de Catalunya.

L'oferta universitària de Catalunya és un reflex de la seva societat: multidisciplinària, multidimensional, multilingüe, on comparteixen experiències ciutadans d'arreu del món. Una convivència cívica de diferents cultures, però amb una forta tradició de la cultura catalana que admira la diversitat.

En aquest mapa hi trobaràs la localització exacta de tots els Serveis Lingüístics de les universitats catalanes. Apropa't al de la teva universitat i gaudeix de totes les facilitats, productes i serveis pensats per a tu.


Mostra un mapa més gran