Tens algun dubte o suggeriment?

Ens vols explicar la teva experiència?

Sabies que...

Els mitjans de comunicació de masses de l'àrea de parla catalana utilitzen habitualment la llengua catalana.

Testimonis

"M'agrada moltíssim aprendre català per poder integrar-me a la societat de Catalunya, i a més em facilita poder parlar amb els meus veïns i amics. Faig un màster en Telecomunicació i m'agradaria molt defensar el projecte final en català, no solament perquè és un repte per a mi, sinó perquè m'agrada molt aquest idioma i relacionar-me amb els catalans en la seva llengua".

Intercanvi lingüístic

On és Catalunya?

Catalunya, situada al nord-est de la península Ibèrica, té una superfície aproximada de 32.000 km2 i una població de més de 7.000.000 d'habitants. Forma una comunitat autònoma dins d'Espanya, amb una institució de govern pròpia, la Generalitat de Catalunya.

L'oferta universitària de Catalunya és un reflex de la seva societat: multidisciplinària, multidimensional, multilingüe, on comparteixen experiències ciutadans d'arreu del món. Una convivència cívica de diferents cultures, però amb una forta tradició de la cultura catalana que admira la diversitat.

En aquest mapa hi trobaràs la localització exacta de tots els Serveis Lingüístics de les universitats catalanes. Apropa't al de la teva universitat i gaudeix de totes les facilitats, productes i serveis pensats per a tu.


Mostra un mapa més gran