Tens algun dubte o suggeriment?

Ens vols explicar la teva experiència?

Sabies que...

La llengua catalana és una llengua romànica, és a dir, pertany al grup de llengües que tenen com a origen comú el llatí.

Testimonis

La Margarita ha fet tàndem amb la M. Elena "M'ha agradat molt aquesta experiència i m'agradaria repetir-la durant el segon semestre"

Intercanvi lingüístic

Català a l'estranger

Si vols estar en contacte amb el català des de fora de Catalunya, pots fer-ho a través de la Xarxa universitària d'estudis catalans a l'exterior o a través de les Comunitats Catalanes de l'Exterior que hi ha arreu del món.

Xarxa universitària d'estudis catalans a l'exterior

L'Institut Ramon Llull promou els estudis de llengua i cultura catalanes a les universitats de l'exterior amb les quals subscriu acords per a la implantació o la consolidació d'estudis catalans i dóna suport a les universitats, el professorat i els estudiants per mitjà de diversos programes i línies d'ajuts. Més de 150 universitats a tot el món imparteixen docència d'estudis catalans, articulades a través de la Xarxa universitària d'estudis catalans a l'exterior que coordina l'Institut Ramon Llull. L'Institut Ramon Llull també fomenta els estudis avançats i la recerca sobre la llengua i la cultura catalanes a través de centres d'estudi i càtedres de professors visitants en universitats de prestigi reconegut, organitza les proves per a l'avaluació i la certificació de coneixements de català com a llengua estrangera fora del domini lingüístic, impulsa la formació del professorat especialitzat en l'ensenyament del català com a llengua estrangera i promou accions adreçades als estudiants a fi que completin la seva formació lingüística. Actualment la xifra total d'estudiants universitaris que aprenen català és d'uns 6.000 a tot el món.

Més informació: http://www.llull.cat/catala/aprendre_catala/aprendre_catala.cfm.

Comunitats Catalanes de l'Exterior

Les Comunitats Catalanes de l'Exterior compleixen un paper fonamental a l'hora de projectar Catalunya al món: donen a conèixer el país i la cultura i llengua catalana arreu. A més, les CCE contribueixen a crear un teixit associatiu a la zona on estan establertes i, amb les activitats que organitzen i les relacions que estableixen, exerceixen de difusors civils de Catalunya.

Podeu localitzar aquestes entitats al mapa del món amb totes les Comunitats Catalanes de l'Exterior.

També podeu consultar les Comunitats Catalanes de l'Exterior a la següent llista de les Comunitats Catalanes de l'Exterior.

Mou-te en 11 idiomes

Les universitats proposen

Els estudiants internacionals de la UB es mouen

Visita al refugi antiaeri de la plaça del Diamant

Propera activitat: Barcelona 7/3/2017

Acompanya'ls!

Tens una parella lingüística? Vols sortir amb ella i altres estudiants de la UPF?

Visita al turó de la Rovira, al turó del Carmel i al Parc Güell + esmorzar internacional de fi de trimestre

Propera activitat: Barcelona 11/3/2017

Apunta't a les visites guiades!

Saps què és...

Sant Jordi

Sant Jordi

Patró de Catalunya, la festivitat del qual se celebra el 23 d’abril. La festa de Sant Jordi és el Dia del Llibre i de la rosa.

Glossari