Tens algun dubte o suggeriment?

Ens vols explicar la teva experiència?

Sabies que...

La majoria de ciutadans de Catalunya són competents en dues de les llengües oficials a Catalunya, el català i el castellà (la tercera llengua oficial és l'occità, denominat aranès a l'Aran).

Testimonis

"M'agrada moltíssim aprendre català per poder integrar-me a la societat de Catalunya, i a més em facilita poder parlar amb els meus veïns i amics. Faig un màster en Telecomunicació i m'agradaria molt defensar el projecte final en català, no solament perquè és un repte per a mi, sinó perquè m'agrada molt aquest idioma i relacionar-me amb els catalans en la seva llengua".

Intercanvi lingüístic

Paraules.cat

Paraules.cat és un butlletí que envia un breu missatge electrònic diari a les persones subscrites. Aquest missatge conté una paraula o expressió en català, amb el seu significat i un o més exemples d'ús.

El recurs s’adreça a tothom que vulgui aprendre i practicar la nostra llengua. La subscripció és gratuïta i oberta a tothom. El nivell de les paraules que s'hi envien, però, és bàsic i elemental.

URL:
http://www.paraules.cat

Nivell:

Bàsic - Elemental

Objectius:

Enriquir el vocabulari.

Destinataris:

Adreçat especialment a estudiants de nivells inicials.

Competències:

Comprensió de la llengua.

Modalitat:

En línia

Recurs elaborat per la Universitat de Barcelona amb la col·laboració de la Secretaria d'Universitats i Recerca del Departament d'Economia i Coneixement.
Mou-te en 11 idiomes